Центърът за подкрепа и личностно развитие – Общински детски комплекс – Смолян, съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Смолян за втора поредна година организират традиционния конкурс ,,Баба Марта бързала, мартенички вързала“ за най-активно участие на образователна институция за ръчно изработени мартеници. Това съобщиха от Центъра.

Целта на тази инициатива е набиране на средства, предназначени за подпомагане на деца в здравословна нужда, чрез организиране на благотворителен базар, който ще се реализира от ЦПЛР – ОДК - Смолян и ще се проведе на 22 и 24 февруари т. г.

Всяко дете от институцията има право да участва в конкурса само с една мартеница, която да бъде прикачена на картон, който да е с надпис на гърба – име, клас/група.

Всяко дете, участвало в конкурса, ще получи грамота за участие, а институцията, която изпрати най-много мартеници, ще получи награда от организаторите.

Срокът за изпращане на готовите мартеници е 18.02.2022 г.

За участие в конкурса изпращайте мартениците на адрес: Гр. Смолян, бул. "България“ №8, ЦПЛР-ОДК, Катерина Георгиева – организатор – тел. 0877828295