За поредна година Български киноложки клуб ще зарадва любителите на кучета със своята Есенна феерия. Събитието има за цел да събере хората, обичащи кучета, техните домашни любимци и различни фирми предлагащи продукти за четириногите ни приятели.

Съвместно с фондация Пловдив 2019 - Европейска столица на културата и Plovdiv Stage Park като домакини, на 12-ти и 13-ти октомври ще се проведе DOG FEST - Есенна феерия в гр. Пловдив на Младежкия хълм.

След провеждането на летните събития в гр. Пловдив и гр. Царево и техния успех, Български киноложки клуб са подготвили още повече игри и забавления за своя есенен кучешки фестивал. Ще се проведат конкурси за най-чаровен осиновен опашатко и за любимец  на публиката, отново ще има предизвикателство за децата с викторина на тема кучета и много награди.

Ще бъдат проведени различни игри, които да стимулират ментално и физически кучето и да засилят връзката между него и стопанина му, разбира се, всичко това във формата на забавление и игра.

Усмихнатите членове на Dogs Sports Bulgaria също ще вземат участие и ще представят как може да спортувате с вашето куче и колко позитиви може да ви донесе това.

Очаквайте подробната програма скоро и запазете уикенда на 12-ти и 13-ти октомври, за да се забавлявате заедно с кучето и други любители на четириногите ни приятели.

Няма нищо по-хубаво от.... времето прекарано с четириногите ни любимци и срещата с хора, които разбират това!