Павликенчани и гости на града отново ще посрещнат първото юлско утро на брега на река Росица до град Бяла черква. И през тази година програмата за July morning е изключително разнообразна, като започва още в ранния следобед на 30 юни, предаде кореспондент на "Фокус“.

Саундчекът стартира в 14:30 часа. Концертът е с начален час 20:00 часа и ще продължи до около 6:00 часа на следващата сутрин, след изгрев слънце. Входът е свободен.

"Неделният ден ще бъде слънчев, така че елате още следобед. Кетъринг зоната отваря за началото на саундчека, така че ще можете да слушате подготовката на бандите. Питиета, мезета и студена бира ще са налични в изобилие, така че няма нужда да носите от вкъщи. Вземете само доброто си настроение, за останалото сме се погрижили“, призовава кметът инж. Емануил Манолов.

По време на цялото събитие ще има охрана във фестивалната зона. Дежурните екипи на РУ-Павликени ще следят за безопасността на трафика към концертната зона и към Павликени. "Призоваваме да не шофирате, ако сте употребили алкохол. Зона за паркиране е обособена в непосредствена близост до фестивалната зона. Оформили сме къмпинг зона за желаещите да нощуват на палатка или да дойдат с кемпери. Молим отпадъците да изхвърляте на обособените места и така да ни помогнете да опазваме чиста природата на Павликени.

Нека заедно да изживеем незабравим Джулай морнинг на брега на река Росица!“, призова още градоначалникът.