Кметството на село Чепинци в община Рудозем, обявява първата си кампания за набиране на средства от общността за подобряване на средата, в която живеем, съобщиха от кметството.

Първата кампания, която обявяваме е за освежаване, реновиране и подмяна на интериора, обзавеждането и осветлението в кметството. Сграда за кметство няма, и в момента, същото се помещава в тази на  детската градина. Оборудването и мебелировката са безнадеждно остарели и носи неносталгично настроение от 80-те години на миналия век. Стените на места олющени, боята побледняла,  асоциацията неведра.

Позорно е Кметство Чепинци да посреща официалните си гости, да  сключва браковете и обслужва жителите си в тези условия. Смяна  на мебелировката не е извършвана от 1998 година, когато кметството е преместено в сградата, като и тогава е доставена вече използвана и овехтяла мебелировка.

Затова призоваваме всеки желаещ да помогне със средства, оборудване или труд, да потърси контакт на място в кметството, чрез страницата ни във Фейсбук или на телефон 0896856935

Отчети за напредъка на работата. набраните и разходваните средства ще бъдат публикувани периодично.

Оборудване от което се нуждае институцията:

    Маси масивни- 2 бр.

    Бюра- 2 бр.

    Офис столове - 2 бр.

    Столове - 4-6 бр.

    Секции - 2 бр.

    Офис шкафове - 2 бр.

    Осветителни тела за офис - 3 бр.