Утре, за асфалтиране се въвежда временна организация на движението на ППС-та, чрез забрана за спиране, престой, паркиране и преминаване по бул."Розова долина“, в участъка от кръстовището с бул."23-ти Пехотен Шипченски Полк“ до кръстовището с ул."Бачо Киро“/ кръговото кръстовище/, предаде репротер на "Фокус".  

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул."Княз Александър Батенберг“ на изток и ул."Христо Ботев“ на юг и на север към  съществуващата улична мрежа в Казанлък.              

По ул."Пейо Яворов“, в участъка от кръстовището с бул."Розова долина“ до паркинга зад Универмага се въвежда временна организация на движението на ППС-та чрез забрана за спиране, престой, паркиране и преминаване.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул."Княз Александър Батенберг“, ул."Хаджи Димитър “ на юг към съществуващата улична мрежа.   

По  ул."Цар Иван Шишман“ в участъка от кръстовището с ул."Тонзос“ до кръстовището с бул."Розова долина“, в посока изток - запад се въвежда се временна организация на движението на ППС-та чрез забрана за преминаване. 

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул."Д-р Стамболски“ и ул."Бачо Киро “, ул."Тонзос“ към съществуващата улична мрежа в града.  

Затворено за преминаване на ППС ще бъде по ул."Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул."Сан Стефано“ до кръстовището с бул."Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул."Княз Александър Батенберг“ на изток и ул."Христо Ботев“ на юг и север към  съществуващата улична.  

Затворено за преминаване на ППС ще бъде по ул."Академик Петко Стайнов“ в участъка от кръстовището с бул."23-ти Пехотен Шипченски полк“ до кръстовището с бул."Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул."23-ти Пехотен Шипченски полк“ на изток и ул."Христо Ботев“ на юг и север към  съществуващата улична мрежа.              

Срок на действие на временната забрана за обществено ползване  – от 07.00 часа до 19:00 часа на 30.09.2023г. в съботния ден.

Рени АТАНАСОВА