На 29-30 юли 2024 г. в Пловдив, Plovdiv Park Stage ще бъде домакин на уникален фестивал за кучета, който обещава забавление и полезни активности както за домашните любимци, така и за техните стопани. Организаторите от Български киноложки клуб канят всички любители на кучетата да се присъединят към нас за ден, изпълнен с интересни предизвикателства, образователни дискусии, изложение Всичко за кучето и чудесна благотворителна инициатива.

Програма на фестивала ще включва:

Танцувално откриване, което ще ви накара да се усмихнете с прекрасните австралийски овчарки на Веси Илиева. 

Brain Games за кучета! Тези забавни и интелектуални игри ще предизвикат ума на вашето куче и ще подобрят неговата концентрация и умения за решаване на проблеми, както и връзката ви с вашето куче. Треньори на кучета и поведенчески специалисти ще ви покажат как да развиете ума на вашето куче чрез различни игри. 

Викторини и конкурси, където децата ще имат възможност да покажат знанията си за кучетата. Ще можете да се включите и в различни конкурси със своето куче, където най-добрите ще бъдат наградени с атрактивни призове.

Образователни дискусии: Експерти ще споделят полезни съвети за храненето и отглеждането на кучетата. Не пропускайте възможността да научите нови неща и да зададете своите въпроси.

В диапазона от 12:30 до 16:00 и през двата дни ще имате възможност да се отдадете на релакс и пикник в парка или да посетите нашето изложение Всичко за кучето. 

А, вечерите може да се насладите на музикалната програма и вкусна храна осигурени пт любезните ни домакини от Plovdiv STAGE PARK. 

И разбира се, нашата благотворителна кауза в сътрудничество с приюта за безстопанствени кучета в Пловдив. Като част от нашия празник ще се проведе кампания за намиране на дом за кучетата от приюта. Посетителите ще имат възможност да осиновят куче, а един от нашите партньори ще осигурят на всеки осиновил куче по време на кучешкия ни празник и през целия месец юли, чувал храна подходящ за любимеца, който е приел в семейството си. 

Фестивалът има за цел не само да предостави забавление за кучетата и техните стопани, но и да насърчи отговорното отношение към домашните любимци и да помогне на безстопанствените кучета в Пловдив.

Очакваме ви на 29-30 юли на Младежкия хълм, за да създадем заедно едно незабравимо събитие!