Удължават проектът "Грижа в дома“ за потребителите от община Велико Търново. Това съобщават от местната администрация и допълват, че ще продължат да осигуряват подкрепа в домашна среда на нуждаещите се лица, чрез интегрирани здравно-социални услуги. Удължаването е с половин година и крайния срок е 7 януари 2025-а.

Кандидатите за потребители заявяват желанието си да ползват интегрирани здравно-социални услуги по проекта, по настоящ адрес в сградата на Община Велико Търново, /пл. "Майка България“ № 2/. За да направят това те трябва да носят: - Заявление-декларация по образец; - Документ за самоличност (за справка); - Медицински документи (ЕР на ТЕЛК без определена чужда помощ - задължително, ЛКК, епикриза и др. – при наличие); - Пълномощно (в случай, че документите не се подават лично от кандидата

за потребител, не е необходима нотариална заверка).

Лицата, които имат желание да предоставят интегрирани здравно-социални услуги в домашна среда също подават необходимите документи в сградата на Община Велико Търново. За тях са необходими: - Заявление – декларация по образец; - Документ за самоличност (за справка); - Професионална автобиография; - Копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен, която се изисква за длъжността; - Декларация по образец; - Копие от документ, удостоверяващ продължителността на професионалния опит.

Повече информация можете да получите в сградата на местната администрация, както и на телефони: 062/619-220 и 062/619 208.