Учениците от ОУ "Яне Сандански" завършиха успешно седми клас през вчерашния ден. Те се свързаха с екипа на Plovdiv24.bg, за да споделят радостното събитие.

"На 4-ти юли 2024 година в ОУ “Яне Сандански" тържествено се отбеляза завършването на учениците от седми клас. В знак на благодарност към своите учители седмокласниците засадиха дърво в училищния двор.

“Нека, както силните дървета устояват на бурите, така и нашето училище да пребъде през годините и Ви завещаваме да не забравяте, че дори и след най-тъмната нощ идва слънчево и светло утро!" С това послание Виктория Сансарова и Николай Петков, отличени с плакет “Първенец на випуск 2024", завещаха на идващите след тях поколения да пазят и да се гордеят с родното училище, за да пребъде то през годините.

Директорът на училището поздрави учениците за успешното им завършване и награди най-заслужилите от випуска.

На празника, изпълнен с много и противоречиви емоции на радост и тъга, Виктория Сансарова - един от първенците на випуска - прочете хумористична благодарствена реч към своите преподаватели от името на всички завършващи ученици.

В тържеството взеха участие танцова формация “Деница" с ръководител г-жа Любомира Барбова, певческа фолклорна формация “Куклици" с ръководители г-жа Щерева и г-н Монев, вокално студио “Синтез" за поп и джаз пеене с ръководител г-жа Ангелова, много ученици от ОУ “Яне Сандански".

Празникът завърши с пожелание към седмокласниците да бъдат мотивирани, отговорни, всеотдайни и да не забравят, че след всеки край идва ново начало."

Eкипът ни пожелава успех на бъдещите гимназисти.