От днес е въведена временна организация на движение на ППС по участъци на бул.“Никола Петков“ в Казанлък, предаде репортер на "Фокус". В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства се затваря западното пътно платно на булеварда, както следва:

В участъка на кръстовището на бул."Никола Петков“ с бул."Княз Александър Батенберг“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните  улици: "Отец Паисий Хилендарски“ и " Трапезица“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Въвежда се временна организация на движение на ППС на участъци по бул."Княз Александър Батенберг“ със затваряне на северните пътни платна в посока изток – запад. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства промените са както следва:

В участъка  от кръстовището  на бул. " Княз Александър Батенберг“ с бул."Никола Петков“ до кръстовището с ул."Славянска“ . 

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул."Княз Александър Батенберг“ / двупосочно движение в южните пътни платна/, в участъка от бул."Никола Петков“ до кръстовището с ул."Хаджи Димитър“, ул."Св. Св. Кирил и Методий“, бул."Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул."Тракия“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Промените във движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на "ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък и важат от 08,00 часа днес до 17,00 часа на 23 септември, включително.

Рени АТАНАСОВА