На 23 юли 2024 г. ще бъдат обявени резултатите от третото класиране за попълване на незаетите места, което се извършва при условията и по реда на второто класиране.

Записването на класираните след трети етап е от 24 до 26 юли 2024 г. (включително).

Записването се извършва онлайн до 23.59 часа на 26 юли или в УНСС, отдел "Студенти – бакалавър“ (партерен етаж, кабинет 1029-А от 8.00 до 16.30 ч.) и в РЦДО – Хасково (за приетите в Регионалния център за дистанционно обучение).

Допълнителен прием и подаване на кандидатстудентски документи за попълване на отделните незаети места е от 29 до 31 юли 2024 г. (включително).

На 2 август 2024 г. ще бъде обявено допълнително класиране, записването за което е от 5 до 7 август 2024 г. (включително).

Класираните кандидат-студенти могат да подадат и заявление-декларация за прием и обучение срещу заплащане в желана от тях специалност.

ВАЖНО!

Кандидат-студентите са длъжни лично да проверяват информацията за класиранията, потвърждаването, записването и да спазват посочените срокове!

Заявления за класиране за прием платено обучение могат да бъдат подавани през целия период до обявяването на класирането, както и по време на допълнителния прием. Заявлението трябва да е адресирано до ректора на УНСС и да бъде подадено на място или чрез системата "Уеб-прием“, като това е валидно за прием по първо желание за всички 53 специалности, предлагани в УНСС, без приема в ОКС "магистър“ за специалност "Право“.