Трима души са задържани през изминалото денонощие за шофиране под въздействието на алкохол и наркотици в Стара Загора, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР-Стара Загора. 

На 9 октомври, във Второ РУ-Стара Загора е образувано досъдебно производство затова, че около 18,10ч., по бул."България" в Стара Загора, 25-годишен мъж е управлявал л.а."Сеат" под въздействие на наркотични вещества и техните аналози, установено с техническо средство, което отчело бензодиазепини. 

На същия ден, в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Стара Загора, е образувано бързо производство затова, че 37-годишна жена е управлявала л.а."Ситроен" по бул. "Славянски", след употреба на алкохол. Това е установено с техническо средство, което отчело 1,38 промила. 

Отново вчера, в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Стара Загора, е образувано още едно бързо производство затова, че около 22.47ч., по ул."Загоре" в Стара Загора, 44-годишна жена е управлявала л.а."Тойота" след употреба на алкохол. Това е установено с техническо средство, което отчело 1, 62 промила.

Мъжът и двете жени са били задържани за срок до 24 часа.