Трима са задържани след скандал и потрошен автомобил в казанлъшко село, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР-Стара Загора. Снощи, в 19,37ч. в РУ-Казанлък, на тел.112 е получено съобщение от 25-годишна жена, че придвижвайки се в с. Копринка с л.а."Мерцедес", управляван от приятеля й - 28-годишен, са били застигнати и спрени от друг л.а. "Мерцедес", управляван от 32-годишен мъж, съпруг на подалата сигнала жена, и пътуващи с него 23-годишен мъж и 28-годишен мъж, родственик на подателката на сигнала.

След като тримата мъже влезли в пререкание с 28-годишния водач на леката кола, където пътувала жената, са нанесли множество удари по колата му, вследствие на което са нанесени значителни материални щети.

Местопроизшествието е посетено от полицейски екип. Намерени и иззети са две бухалки, газов пистолет - собственост 32-годишния мъж, газов пистолет - собственост на 28-годишния водач и нож. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство. Задържани са 32-годишният водач, 23-годишният мъж и 28-годишният мъж, родственик на подателката на сигнала.