Три жени пострадаха при пътни инциденти в Старозагорско през изминалото денонощие, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР-Стара Загора.

На 22 октомври, около 09.10ч., на кръстовището на ул."Христо Ботев" с ул. "Асен Златарев" в гр. Павел баня, е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е между л.а."Опел", управляван от 68-годишен мъж и л.а. "Сузуки", управляван от 33-годишен мъж. При настъпилото ПТП е пострадала пътничка в л.а."Сузуки" - 31-годишна жена, има и материални щети. Пострадалата е прегледана в здравно заведение и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на РУ-Казанлък.

Около 11.35ч., на кръстовище на ул."Цар Иван Шишман" с ул. "Христо Ботев" в гр.Стара Загора, е настъпило друго пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е между л.а."Хюндай", управляван от 30-годишен мъж и 71-годишна пешеходка. Пострадала е пешеходката, на място й е била оказана медицинска помощ. Водачът е тестван за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. Местопроизшествието е посетено и обслужено от полицейски екип. В сектор "Пътна полиция" е издаден АУАН и констативен протокол за ПТП с пострадало лице.

Около 17.00ч.,  на кръстовище на ул."Кап. Петко Войвода" с бул."Княз Ал. Батенберг" в гр. Казанлък, е настъпило трето пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е между л.а."Опел", управляван от 48-годишна жена и 38-годишна пешеходка. Пешеходката е била прегледана в здравно заведение и освободена. Двете жени са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на РУ-Казанлък.