За сериозен проблем сигнализират жителите на квартал "Младост" и по-специално живущите в района на "Мr. Bricolage". По думите им улица "Хан Севар", която свързва сградата на Градски транспорт- Варна и СУ "Гео Милев" редовно се превръща в писта от неразумни шофьори. "Няма кой да ги глоби, тук никога няма полиция, има и завои и това привлича младите шофьори", коментират хората.

Улицата е изключително натоварена, на нея се намира детска градина, училище и ясла. Постоянно преминават много родители и малки деца. Били са поставени дори легнали полицаи, но и това не спира състезателите. "Влизат от "Вяра" и въртят гуми, кога ли ще отнесат някой пешеходец", страхуват се хората.

"Най-страшно е вечер, чува се как въртят гуми, викат, крещят", описват хора.

Положението става особено сериозно след откриването на денонощни закусвални на улицата. "По цяла вечер се вика, слуша се музика, не се спи.", разказват хората. Освен това, младите са изключително невъзпитани и всяка сутрин паркингът и зелените площи приличат на сметище. "Фасове, боклуци... вятърът ги разнася навсякъде", ядосват се хората.

"Стига и просто една полицейска кола да се завърта в района 1, 2 пъти на вечер", надяват се на мерки хората.