Бетонна плоча от фасада на ДКЦ "Иван Рилски" в Аспарухово се откърти и падна върху паркиран автомобил. За ужасяващата случка алармира собственика в социалната мрежа. 

Вижте разказа на мъжа:

"Днес се случи нещо ужасяващо и абсолютно недопустимо! Паркирах колата си пред ДКЦ "Иван Рилски" и от фасадата на сградата падна бетонна плоча! Тя се разби върху автомобила ми и ми счупи челното стъкло, повреди капака и изкърти чистачките. За щастие, в момента на инцидента нямаше пешеходци, но можеше да се стигне до сериозни наранявания или дори нещо по-лошо!

Искам да изразя огромната си благодарност към служителите на Четвърто районно, които реагираха незабавно и оказаха съдействие. Но това не променя факта, че трябва да се установи кой носи отговорност за този инцидент. Кой ще поеме разходите за нанесените щети?"

Тази ситуация е абсолютно недопустима и трябва да се вземат мерки веднага! Някой може да пострада сериозно или дори фатално, ако тези условия продължат. Сградата или трябва да се затвори, докато не бъде направена цялостна инспекция и ремонтирана, или поне да се забрани паркирането пред нея, докато не се осигури безопасността.

Питам се, докога ще сме свидетели на такива небрежности? Колко още инциденти трябва да се случат, за да се вземат необходимите мерки? Надявам се, че отговорните лица ще се заемат със ситуацията незабавно, за да не се стигне до по-сериозни последствия!"

Хората отговарят:

Цялата сграда е като декор от филм на ужасите. Разпада се!

Това се случи и с баща ми преди месеци. Падна арматура от покрива!!!

Варненци съветват мъжа да подаде жалба!