Както миналата седмица заявихме, работим със синдикатите по споразумение, което да регламентира бонусната система, която беше обещана по-рано през годината (бел. ред. бонусна система касае заплащането в столичния автотранспорт и електротранспорт). Щастлив съм да споделя, че днес подписахме и бонусната система ще влезне в сила от 1 ноември - точно, както бяхме обещали. И това е поредният пример, когато Столична община поема ангажименти и много съвестно си ги изпълнява. Това заяви кметът на София Васил Терзиев, предаде репортер на "Фокус".

Терзиев благодари на общинските съветници и на зам.-кметът по транспорта Илиян Павлов.  

"Щастлив съм, че въпреки всички инсинуации и опити да се нагнетява напрежение и този път се справихме с предизвикателствата и още един наболял и трупан през годините проблем, успяхме да го решим с колективни усилия. Това нещо е важно дългосрочен план за подобряването на качеството на градския транспорт. Благодаря на нашите общински съветници и на зам.-кметът по транспорта.

Да успокоим хората, че няма да има стачки, няма да има проблеми с градския транспорт. Винаги е добър момент да си купите целогодишна карта за градсккия транспорт, както казва Борис Бонев.