Продължавам да съм оптимист, че ще напарваим силно представяне. Гласувах за по-добра управлявана София. Вярвам, че може много повече от това, което ни се казва. Оптимист съм за бъдещето на града и на всички нас. Това заяви кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от местната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София)", който гласува в столичното 118 СУ "Академик Людмил Стоянов", предаде репортер на "Фокус".

"Надявам се да е висока избирателната активност, тъй като изборът днес предопределя много неща, които ще се случат или няма да се случат. Всички граждани трябва да бъдат отговорни. Не бъдете апатични и излезте и гласувайте", призова Терзиев.

Относно скандала с машинния вот и решението на ЦИК той да бъде отменен в изборния ден, Васил Терзиев посочи:

"Дали се гласува на хартия или пергамент, или на камък, отговорността е в нас. Трябва да упражним демократичното си право. Машините са проблем, че ги махната в последния момент и е скандален начинът, по който го направиха, но трябва да гласуваме. Надявам се, че вотът няма да бъде опорочен", добави кандидатът за кмет.