Второто издание на Movers Dance Battle 2024 започна днес, 9 август, на входа на Морската градина във Варна. Организатори на събитието са сдружение "Аз съм Варна" и дирекция "Спорт“ към Община Варна с подкрепата на танцово студио RiO Dance Home.

След невероятно успешно дебютно издание, тази година арената на Movers Dance Battle се завръща с нови сили и много изненади, уверяват организаторите. Те обещават впечатляващо изживяване, с колаборацията между ритъм, танц, креативност и енергия.

На входа на Морската градина днес ще се срещнат едни от най-атрактивните и интересни танцьори в България за All Styles Dance Battle (Битката на всички стилове). Това не е просто състезание - това е празник на разнообразието, манифест на таланта, на неочакваните обрати.

Събитието представя попинг, локинг, брейк, уакинг и много други танцови прийоми, което превръща тази битка в изключителен синтез на всички възможни стилове в танца. В това разнообразие всеки участник е изправен пред предизвикателството да излезе от границите на традиционното и покаже, какво означава да се движиш в свой собствен, неподправен ритъм.

Начало:

16:30 ч. - Деца (до 12 год. включително)

18:30 ч. - Възрастни

20:30 ч. - Групови изпълнения (по отбори)