Концерт на живо с бутикова обстановка в стил градинско парти изпълни с живот двора на историческата сграда на район "Централен“ в неделя вечер. Гостите на концерта бяха изненадани от обстановката, тъй като всеки един от тях разбра мястото и програмата на събитието 36 часа преди него.

Тайният концерт е с пето издание в Пловдив и част от глобалната платформа Sofar Sounds, която обединява независими артисти, подбрана публика и нетрадиционни места за музика. Начало на партито даде една от любимите изпълнителки на града на тепетата Едит Унджиян.

В рамките на час и половина на импровизираната сцена се изявиха Георги Зайков с акомпанимент от Иван Гърбачев – пиано и Александър Каменов – барабани, перкусии. Вечерта продължи с прекрасно настроение от Jamie Mc Donald, с приятели и колеги Alex Linares – перкусии, вокали; Carlo Solimani – китара, вокали; Domenico Fornari – бас китара, вокали. Гостуваха и вокалистката и основен куратор на събитията Ани Шаркова с ASHA & The Fine Cats – Полина Петрова & Николай Димитров; с акомпанимент на барабани – Александър Каменов; Йоан Иванов – саксофон.

Партньор на събитието беше район "Централен“. Очаквайте следващите тайни локации, които ще ви накарат не само да се почувствате добре, но и да бъдете изненадани от желанието да ги търсите отново и отново.