Свършиха билетите за премиерното заглавие на Драматично-куклен театър Враца, което ще се играе в сряда от 19 ч. в Камерна зала, научи "Фокус".

Интересът към "Гимнастика за бременни" от Здрава Каменова е толкова голям, че до края месец януари спектакъла ще го гледат зрители в София и Бяла Слатина.

Театралната публика във Враца ще трябва да изчака следващото представление през февруари. Режисьор на постановката е Петринел Гочев, който обещава едно истинско забавление, добро настроение и неповторимо приключение през абсурдите и емоциите на бременността. Вдъхновена от реални сцени от живота "Гимнастика за бременни“ е уникална комедия, която представя историята на една необичайна група бъдещи майки и предизвикателствата на бъдещото родителство.

Сценографията и костюмите са дело на Надя Василева, а ролите се изпълняват от Ива Кирова, Ина Георгиева, Росица Огнянова, Цветана Горкиева, Теодор Софрониев, Борислав Сарафанов, Калин Костадинов, Делчо Чолаков и със специалното участие на гост-звездата от Народен театър "Иван Вазов“ Гергана Змийчарова.

Театралната публика в София ще може да гледа премиерното представление на врачанския театър на 20.01/събота/ в Театро- "Отсам Канала“ от 19.30 ч., а на 24.01/сряда/ представлението ще се играе в Бяла Слатина от 18.30 ч.