Общинският съвет в Дупница ще проведе четвъртото си заседание. Това съобщи за “Фокус" председателят на местния парламент инж. Костадин Костадинов. Заседанието е насрочено за 10.00 часа, а дневният ред включва 23 докладни записки. Първата от тях касае приемането на правилник за организацията и дейността на Общински съвет – Дупница, неговите комисии и взаимодействието им с общинската администрация.

Съветниците трябва да изберат одитор - дипломиран експерт-счетоводител на "Многопрофилна болница за активно лечение – Св. Ив. Рилски“. Включено е предложение за избор на  общински  съветници за членове на комисията по наредбата за реда и условията за управление и разпореждане с общински жилища на територията та община Дупница.

Общинският съвет трябва да даде съгласие за партньорство по операция за “Повишаване на капацитета на служителите на Агенция за социално подпомагане във връзка с модернизиране на системите за социална закрила", за надграждане на дейностите по управление и предоставяне на "приемна грижа“.