Столични полицаи изясняват всички обстоятелства около инцидент, възникнал в ж.к. “Гео Милев“. Както ви съобщихме снощи истински екшън се разигра в офис на фирма за бързи кредити в столичния квартал. От СДВР съобщиха, че на 22 февруари към 18 часа в Първо РУ бил получен сигнал за скандал, прераснал в сбиване, в офис на фирма за бързи кредити в столицата.

Пристигналият на място полицейски екип е констатирал, че при възникналия конфликт клиентът – чужд гражданин, е нанесъл удар на управителя на фирмата и произвел изстрели с газово оръжие във въздуха. В отговор управителят и двамата му служители успели да го обезоръжат, нанесли му и побой.

Пострадалият е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, настанен за лечение с контузии и фрактура на челюстта. Според първоначалните данни мотивът за ожесточения спор бил взет и непогасен кредит от дъщерята на клиента.

Тримата мъже са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работа по документиране на случая продължава. Предстои доклад в прокуратурата.