Граждани сигнализираха за улица в квартал "Слатина“ в София, която определено е с множество дупки и е в окаяно състояние.

"Уличката между блок 41 и магазин "СБА" Коме в квартал "Слатина" е в доста окаяно състояние, има дупки, от снимковия материал, който ще представя, си направите сметка дали участъкът е в ужасно състояние. Когато падне дъжд, оставя огромни локви и кал и не може да се мине. Много моля за съдействие за ремонтиране на този участък", пишат други хората, които живеят в София, в платформата Helpbook.info на Bulgaria ON AIR.

От район "Средец" в София пък съобщават, че на ул. "Веслец" и ул. "Св. Св. Кирил и Методий" има недовършен ремонт. Образувала се е дълбока дупка в асфалта, която е зарита с едър чакъл повече от седмица. Този чакъл се разпръсва навсякъде от преминаващите коли и затруднява движението както на автомобилите, така и на преминаващите пешеходци. Особено е затруднено пресичането с детски колички, защото чакълът е едър.

"На ул. "Росица", след кръстовището с ул. "11 август", в посока бул. "Васил Левски", непосредствено пред №7, се е образувала голяма и много дълбока дупка, която представлява опасност за преминаващите автомобили, както и за паркиращите в тази отсечка живущи, тъй като настилката е микс от паваж и асфалт. 

В момента, както може да се види от прикачената снимка, стърчи огромно парче паважна плоча, на която съм ставала свидетел, шофьор да пука гума. По време на дъжд, дупката се пълни с вода, което създава ситуации с преминаващи пешеходци или влизащи/излизащи от №7. При сухо време, настилката в и около дупката се рони и създава замърсяване по целия тротоар. Апелирам за своевременно закърпване на дупката, тъй като със започването на есенно-зимния сезон, състоянието ѝ само ще се влошава поради метеорологичните условия", пише човек, който живее в столичния район "Оборище".