Стартира рехабилитацията на втората част от бул. "Панония" във Видин. Със заповед №РД-02-11-1095 на кмета на общината д-р Цветан Ценков движението по бул. "Панония", в участъка от ул. "Гео Милев" до Главен вход на "Ритейл Парк" – Видин (ляво платно за движение) се затваря.

По време на рeмонтните дейности булевардът ще бъде затварян на етапи – от кръгово до кръгово, за да бъде избегнато затруднение в трафика. Етап I включва - от ул. "Гео Милев“ до ул. "Широка“; етап II - от ул. "Широка“ до ул. "Академик Стефан Младенов“ с включени две кръгови кръстовища; етап III - от ул. "Академик Стефан Младенов“ до ул. "Екзарх Йосиф I“; етап IV - от ул. "Широка“ до ул. "Цар Иван Асен II“ с включенo едно кръгово кръстовище.

Придвижването на автомобилите ще се осъществява двупосочно в дясното платно за движение до кръстовището с вход към ж.к. "Вида“, като забраната за преминаване важи за всякакъв вид пътни превозни средства и хора.

Строително-монтажните работи по бул. "Панония“ обхващат преасфалтиране на платното, обособяване на велоалея, обособяване на паркоместа, подмяна на парапетите в разделителна ивица, подмяна на настилката на тротоарите; преасфалтиране на кръгови кръстовища, изграждане на ново на входа на ж.к. "Панония“, монтиране на разделителни колчета между велоалеята и паркоместата, поставяне на нови бордюри, изграждане на "джобове“ за автобусни спирки и за разполагане на контейнерите за битови отпадъци, нова маркировка, намаляващи скоростта съоръжения и др.