Ученици от 12 "а" клас в Търговската гимназия "Княз Симеон Търновски“ в Стара Загора поднесоха изненада на класния си ръководител Давид Наков, предаде репортер на "Фокус". На Сирни Заговезни те избраха да му поискат прошка и да го поканят на бала си.

Дванадесетокласниците дойдоха от града на липите - Стара Загора в града на розите -  Казанлък, където живее Давид Наков и след голяма организация изнесоха мини концерт пред жилищния му блок. Уникалната изненада бе с любезното участие на съпругата му, която е била съучастник в подготовката и се е погрижила той нищо да не разбере.

Колони с музика, китари и тематични тениски белязаха посещението им, а класният им ръководител имаше право да отговори на поканата им да бъде с тях на аботуриенския им бал по три начина - с "Да", "Да, разбира се" и "Нямам избор". Той не скри емоцията си и също им поиска прошка.

Поканата им бе придружена и с подарък - самолетни билети до Италия, където на 24 юли ще се проведе концерт на Рамщайн. В тази символика, ученииците бяха с къси, къдрави, черни перуки.