Четирима пияни или дрогирани шофьори задържаха полици само за ден в Бургаско.

Вчера малко преди 14.30 часа на созополския площад "Хан Крум“ е спрян за проверка лек автомобил "Рено Клио“ управляван от 54-годишен созополчанин. Мъжът е шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 2.44 промила. Оказал е да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.  

Около 16.50 часа на поморийската улица "Димо Хаджидимов“ е спрян проверка лек автомобил "Опел Корса“, управляван от 26-годишен мъж от Свети Влас. Той е шофирал след употреба на амфетамин. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.  

Час по-късно в района до бл. 7 А в ж.к. "Славейков“ е спрян за проверка лек автомобил "Ауди А 4“, управляван от 30-годишен бургазлия. Мъжът е  шофирал след употреба на амфетамин. Той е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

Тази нощ около 00.30 ч. в района на алеята между Морска гара - Несебър и северен паркинг е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес“, управляван от 44-годишен несебърлия. Шофьорът е седнал зад волана след употреба на алкохол с концентрация - 1,79  промила. Задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.