На 21 декември, вторник в Родопски драматичен театър "Николай Хайтов“ – Смолян ще бъде представен спектакълът "Ще те накарам да се влюбиш“. Това съобщиха от театъра. Представлението започва в 19.00 часа в зала №1 на Родопски драматичен театър и ще зарадва всички зрители, които обичат жанра рок-мюзикъл. "Ще те накарам да се влюбиш" разказва за младежка гангстерска група, в която се явяват съмнения, пробойни, изневери, предателства, отчаяния. Героите са изгубени в хаоса, ранени от болката на отхвърлянето, отчуждението, жестокостта, бездушието и всеки разказва своята лична история. Единственият възможен изход е любовта. Всичко това представено с уличен език, с много песни, мултимедия, високоволтов рок и вдъхновяващо актьорско присъствие.

Автор на текста е Недялко Йорданов, режисьор е Адриан Петров, музиката е дело на композитора Петър Радевски, сценографията е на Адриан Петров и Петя Караджова.

Участват младите актьори от трупата на Родопския драматичен театър - Гергана Либова, Васил Читанов, Мариан Бозуков, Дарина Русева, Борис Хаджийски и Никола Орешков.

Билети на касата на театъра или на тел. 0878987610