След големия интерес, който предизвика с гостуването си като лектор в магистърска програма на Факултета по обществено здравеопазване през октомври 2023 г., г-н Томаш Грох ще посети отново Медицински университет - Варна, съобщиха от там.

Г-н Грох е изпълнителен директор на базирано в Чехия дружество на мултинационален концерн, специализиран в производството на продукти за дезинфекция, лечение на рани, превенция на риска от инфекции в лечебните заведения, диагностика в домашни условия и за подобряване на качеството на живот на пациенти с инконтиненция.

Той ще изнесе лекция посветена на глобалните предизвикателства пред здравните системи и управлението на качеството в здравеопазването на 10 януари от 11 до 12:45 часа в 1-ва аудитория на Медицински университет – Варна пред студенти от магистърската програма по Здравен мениджмънт, на която са поканени всички заинтересовани студенти и преподаватели.

Г-н Томаш Грох е завършил Факултета по икономика и мениджмънт на Университета Масарик в Бърно през 1999 г., а от 2022 г. е докторант във Факултета по мениджмънт на Университета по икономика и бизнес в Прага.