Снежанка Траянска е начело на листата на "Има такъв народ“ за Кюстендил, предаде "Фокус“. Кандидат-депутатката листа на партията е от осем души, с различни професионални умения и придобити специалности. Сред тях има икономист, юрист, предприемач, земеделски производител, инженер, криминален психолог, енергетик.

Водачът на листата за област Кюстендил е екс депутатът Снежанка Траянска, икономист, областен координатор на партията, народен представител в 47-то издание на НС.

Втора е бившият зам.-областен управител на Кюстендил, юрист по образование Катя Димитрова от Дупница, тя е и общински координатор на партията за Дупница.

Трети е  Милен Георгиев - общински съветник от Кюстендил, предприемач, земеделски производител и общински координатор за Кюстендил.

Енергетикът Венцислав Кодузов е четвърти. Следва го инженерът Димитър Джоргов. Шести в листата е бизнесменът и общински съветник в Кюстендил Румен Златковски. Седма е Снежана Бозева -криминален психолог, а осмото място е за юристът Христина Мицкова.