На 4 август ви съобщихме, че пожар е изпепелил апартамент в жилищна кооперация в София. Жилището се намира на последния етаж в блок на ул. "Козлодуй". Таня Бояджиева, която живее в същата кооперация съобщи, че всъщност два апартамента са изгорели. Тя е близка на едното семейство, чието жилище е изгоряло. Дамата се обърна с молба за помощ към приятелите си във Facebook, видя Sofia24.bg.

"Обръщам се с молба за помощ към всички мои ФБ приятели! Беда сполетя Живко, сина на моята най-добра приятелка Бойка, съпругата му и двумесечното им бебе момченце. Апартаментът им, който беше на последния етаж на столична кооперация, изцяло е изгорял", пише тя. 

Жената твърди, че огънят е тръгнал от апартамента, за който се говори в новините, но там не се съобщава, че и съседният апартамент е изгорял. 

Ето какво още написа тя: 

За щастие тримата са напуснали навреме апартамента. Сега са приютени в апартамента на бащата на жената, но нямат нищо останало за бебето - количка, кошче, дрешки - всичко е отишло в огъня! За съжаление не са имали застраховка.

Молбата ми е, ако имате бебешки неща за момченце, да ги дарите за това сполетяно от нещастие младо семейство. Също завивки, чаршафи, мебели, които не ви трябват. И двамата млади работят на държавна работа и доходите им не са високи. Така че ще ви бъдат много благодарни, ако имате възможност да помогнете! Пишете ми на мен за връзка с тях.