Това е много опасно, сигнализираха варненци и посочват премахнат капак на ел.табло на уличен стълб край Музикалното училище. Стърчат кабели, вижда се бушон. Не е ясно кога има и дали изобщо тече ток, но вероятността да се стигне до инцидент съществува, допълват читатели на Varna24.bg.

Хората са категорични, че това може би не е изолиран случай. Спешно, съветват те, общинските служби трябва да извършат проверки на ел.таблата край училищата във Варна, още повече с оглед на първия звънец, който ще бие само след няколко дни в морския град.

Припомняме, че вчера кметът Благомир Коцев нареди още до 15 септември спешно да бъде извършена резитбата на сухи клони и опасни дървета, като приоритетни са зоните около детските градини и училищата. Вътрешните дворове са отговорност на директорите, посочиха от ресорната дирекция. Огледи и резитба трябва да се извърши и в зоните, където има струпване на хора - градинки, площади и улици. Коцев поиска от районните кметства да изготвят доклади за графика на дейностите и отчети за напредъка на премахването на сухи и проблемни дървета и клони.

И тази седмица продължава опресняването на хоризонталната маркировка около училища и детски градини.

И тази седмица продължава опресняването на хоризонталната маркировка около училища и детски градини.