Публично обсъждане на актуализация на общинския бюджет и на Програмата за капиталови разходи на Добрич ще се проведе днес, предаде кореспондент на Радио "Фокус" – Варна. Форматът на събитието позволява то бъде проследено и да се вземе участие присъствено или онлайн.

Дискусиите започват в 16.00 часа в сградата на Община град Добрич, Голяма заседателна зала, етаж 2. Неприсъствено може да се участват чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност. Чрез посочения линк: https://dobrich.webex.com/meet/webex гражданите имат две възможности да се включат онлайн. Могат да свалят приложението WEBEX и да се включат в платформата чрез него или да влязат директно през браузъра, който ползвате. Необходимо е да се въведе име и email.

Община град Добрич очаква мнения, препоръки и предложения в своето деловодство, на електронен адрес: priemna@dobrich.bg, или по телефона: 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17,00 часа на 20.12.2021 г. За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще бъде приложен към проекта за актуализация на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

Материалите за обществено обсъждане са достъпни чрез линк онлайн на сайта на Общината в рубриката "Новини“.

Жулиета НИКОЛОВА