Майсторски трикове с електрически тротинеки, забавни игри с награди и образователни демонстрации събира почитателите на най-новото превозно средство във Варна. Ще има състезания, ще има съвети за поддръжка на тротинетки и насоки за избягване на рисковете в градска среда. Началото е от 18 ч. на 1 септември, неделя под Пантеона в Морската градина. Първото по рода си шоу за морския град се организира от Go e-motion –  вносител и сервиз на електрически тротинетки и колела и най-новата напитка Go&Fun.

Целта на шоуто е да се съчетаят забавното с полезното: навлизането на е-тротинетките в движението на Варна става все по-интензивно с все повече поддръжници и противници. Ще се редуват игри с образователни презентации и демонстрации, които ще разширят знанията за поддръжката на електрическите тротинетки. Ще има акцент върху безопасното каране – регламенти, наредби, средства за предпазване. А също и върху рисковете в града и предпазването на самия каращ и хората около него. Ще се говори на горещи теми като  екологичните ползи от използването на електрически тротинетки, разтоварването на движението и разрешаване на част от пробламите с паркирането.

Организаторите от Go e-motion се радват, че са открили партньор в лицето на Go&Fun – 100% натурална енергийна напитка с гуарана, мате, зелен чай и женшен.

Шоуто ще води Свет Георгиев – певец и музикант, един от най-успешните варненци, участвали в тв-формата "Гласът на България“. Игрите са отворени за всички. Ще има надпревара в майсторски трикове с електрически тротинетки /свободен стил/, слалом с конуси, прецизно спиране и каране на задна гума. Най-добрите ще бъдат отличени с награди.

Елате в неделя, 1 септември от 18 ч., за да изживеете нови емоции и да срещнете съмишленици. Вземете и приятели!