Шестима души пострадаха при катастрофи в Старозагорско, предаде репортер на "Фокус".

В 10.45 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на път II-66 в близост до пътен възел "Свобода". По първоначална информация е самокатастрофирал мотоциклет, управляван от 40-годишен мъж и пътник 24-годишна жена. Оказва се медицинска помощ и на двамата. На водача е взета кръв за тестване за алкохол.

В 17.02 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. "Петко Войвода" в Стара Загора. По първоначална информация е самокатастрофирал лек автомобил, управляван от 22-годишен мъж. В колата са пътували трима пътници. Пострадали са водачът и 23-годишна жена, обслужени са амбулаторно и са освободени . Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, отчетени са отрицателни резултати.

В 18.06 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие в с.Енина. По първоначална информация е самокатастрофирал мотоциклет, управляван от 19 - годишен мъж. С него е пътувал 19- годишен пътник. Пострадали са водачът и пътникът, като водачът е транспортиран в болнично заведе в тежко състояние, оказва се медицинска помощ и на пътника . На водача ще бъде взета кръвна проба за тестване за алкохол и наркотични вещества.