От името на кмета Живко Тодоров секретарят на Община Стара Загора Николай Диков поздрави служителите на МВР в града на липите, които днес празнуват 145 години от създаването на силовото ведомство, предаде репортер на "Фокус". Диков им благодари за доброто взаимодействие с общината и подари на старши комисар Красимир Христов, директор на ОДМВР, двутомно издание на историята на града ни със заръката да го съхраняват и така да пазят и нашия град.

"Благодарение на тяхната работа, която понякога остава невидима и на заден план, и следствие на техния професионализъм Стара Загора е по-сигурен и уреден град. И въпреки, че понякога има и трудни моменти, когато настъпят бедствия, кризи, пожари, катастрофи, престъпност те са едни от първите хора, на които хората разчитат и се обръщат с упование в техните възможности към тях“, определи Николай Диков. "Да си служител на МВР означава, че си отдаден в защита на България. Да служиш в МВР означава, че си отдаден в протекция на Родината ни. Желая много здраве за полицаите и техните семейства“, заяви още секретарят на общината.

8 служители от група "Общинска полиция“ бяха наградени днес с индивидуални подаръци – тактическо оборудване, по случай своя празник.