С концерт кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за област Смолян закриха предизборната си кампания на амфитеатъра на Новия център в Смолян, предаде репортер на "Фокус“. Те заявиха, че са с амбиция да имат двама депутати от коалицията за област Смолян в 50-тото Народно събрание.

Водачът на листата д-р Красимир Събев каза пред присъстващите, че коалицията, която представлява не поема ангажименти, които не могат да изпълнят. "Ще бъда близо до вас, ще направя всичко възможно всичко това, което съм обещал да го изпълним. Това обаче може да стане единствено с вас, ако излезете и гласувате. През последните години държавата ни спря заради спиралата от избори. Отборът зад мен е с доказани професии и ценности и винаги ще помагат за Родопите и за държавата“, посочи д-р Събев и обеща да бъде винаги до хората както и досега.

Вторият в листата на ГЕР-СДС за област Смолян Тодор Батков-син заяви, че сърцето му е в Родопите. "Омръзна ми да виждам, че Родопите са едно забравено кътче от институциите, че Родопите са потискани, че на хората не се дава възможност. Крайно време е гласът на Родопите да започне да се чува от най-високото място в държавата и ви обещавам, че няма да дам нито крачка назад, докато не постигнем всичките си цели за Родопите. Крайно време е някой да застане зад вас“, каза още Тодор Батков-син.

В концерта за закриването на предизборната кампания в Смолян участваха "Смолян брас бенд“, "101 каба гайди“, Валя Балканска и Петър Янев, Ансамбъл "Родопа“, Галин и Симона.