С Гран При и седем първи награди се завърнаха от Международен фестивал певците от Вокално студио "Таланти“ при Нардоно читалище "Искра“ във Велико Търново.

Най-голямата награда на състезанието "Морско конче“, бе връчена на Трио "Венера“ – Рада Георгиева, Яна Ангелова и Диана Симеонова. Те се откроиха с изпълненията си сред 250 участници от България, Грузия, Украйна, Северна Македония и Естония и напълно заслужиха най-големия приз.

Голямата награда "Майсторство и съвършенство“ на Междуранодния фестивал за цялостно представяне също бе връчена на ВС "Таланти“ и техния музикален педагог Венелина Пъневска, заради чудесното представяне на всички певци от студиото, които и с индивидуалните си изпълнения завоюваха пет първи места в най-високата категория "Майсторство и съвършенство“.

С първо място бяха удостоени : Калоян Минчев, Ангелика Любомирова, Рада Георгиева, Диана Симеонова и Яна Ангелова.

На 12-тото издание на престижния международен форум бяха присъдени и специални награди на Фондация "Морско конче“ на изпълнители, които са направили най-силно впечатление на представителите на фондацията и публиката. И отново певците от ВС "Таланти“ спечелиха тези признания, заради прекрасните си изпълнения, атрактивното си сценично поведение, харизматичността и таланта си.

Със специалните призове бяха удостоени Калоян Минчев, Ангелика Любомирова и Трио "Венера“.