С огромно възмущение публикувам тези снимки...Не е за вярване! Питам се защо точно на това страхотно място с гледка към река Дунав? Това написа русенка в популярна Facebook група и публикува снимка, илюстриращи думите й. 

"Произволното изхвърляне на отпадъци в природата не ще приключи наясно съм НО..! Места като това не бива да тънат в мизерия! Плиткоумни, неблагодарни и мързеливи ХОРА, престанете да унищожавате!!!", написа още възмутената и гневна гражданка. 

Мнозина се включиха в дискусията. 

"Хора стига с това “защо да пускам сигнал, какво ще стане". Наше задължение е като граждани да сезираме за всяка нередност, направете каквото трябва, ако всеки го прави един ден ще има положителна промяна. Бездействието е съучастничество. Ако всеки се възмущава, ама не действа, а само качва сензации във фейсбук какво ще се промени, с какво помага, с какво точно е полезен за решаване на конкретен проблем? Не бъдете мъртви души, че е заразно и са много вече по нашите земи."

"Е няма ли къде да си изхвърлят боклука?

Дошъл по-далеч вместо контейнерите! Защо бе човече? Не знаеш ли, че мизерията ще ни убие??? И нас, но и твоите деца!"

"Така е около целия град. Българина няма култура и съзнание, не се сеща,че колкото повече руши и мърси,толкова повече данъци ще плаща. Това го знаят по света и пазят. Солени глоби без компромис,докато се научат!"