Регионална библиотека "Дора Габе“ в Добрич обяви своята най-нова онлайн игра "Назови любовта с пет думи“, предаде кореспондентът на Радио "Фокус" – Варна. Играта продължава до 12,00 часа на 8 март, посветена е на Международния ден на жената. "Наричана с различни имена, възпявана от поети и овековечена в творбите на големите майстори, често невидима за очите, но усещана със сърцето – любовта е чувството, без което не можем.

Тя е навсякъде – в усмивката на детето ни, в погледа на любимия човек до нас, в целувката на мама, в сълзите на учителя, в страниците на книгите…“, посочват от екипа на библиотеката. Желаещите да се включат трябва да споделят своето мнение като коментар под тематичната публикация на Фейсбук страницата на библиотеката.

Аудиторията ще даде своите оценки с харесвания. Събралите най-много харесвания участниците получат ваучери за книги на определена стойност. Тя е различна за първите три места. Един участник може да спечели само една награда. Конкурсът е без ограничения на възрастта. Регламентът му е публикуван на Фейсбук страницата на РБ "Дора Габе“.

Жулиета НИКОЛОВА