Продават три апартамента от сграда в центъра на Пловдив, видя "Фокус" в регистъра на публичните обяви на частните съдебни изпълнители. Сграда беше собственост на синдикалната организация КТ “Подкрепа" и дълги години беше в изключително лошо състояние, а от нея падаха и елементи от терасите и покрива. Районната администрация беше поставила и табела пешеходците да минават на отсрещния тротоар за по-голяма сигурност. Впоследствие сградата беше продадена.

Имотът днес е собственост на фирма “Фитополис еко ойл" ООД, която обаче е обявена в ликвидация, като парите от продажбата трябва удовлетворят претенциите на фирма “Сни Комерс - 1" ЕООД, които са в размер на 65 083 лева. Освен вписани възбрани има и неплатени данъчни задължения. Допълнително има и задължения към други фирми и НАП.

Управители са Иван Георгиев и Костадин Даскалов, а фирмата, е с предмет на дейност производство и преработка на растителни масла и мелничарство.

Близо 200 000 лева струва единият от апартаментите на третия етаж, който е тристаен и е 112 кв. м. Над 251 000 лева е другият тристаен апартамент, който се намира на втория етаж и е с площ 126 кв.м. Третият апартамент е двустаен и е само 42,9 кв. м , поради което се продава за 44 000 лева. Той се намира на -1 етаж.

Задатъкът е 10%, а новите собственици на обектите, ако има такива трябва да станат ясни на 25 септември.