До десетина дни ще започне ремонтът на булевард "Христо Смирненски" в участъка край ул. "Мир", а няколко дни след това ще стартира и реновирането на отсечката между ул. "Мир" и бул. "Осми Приморски полк". Това каза за медиите Христо Иванов, заместник-кмет на Община Варна. 

Заради предстоящия ремонт е проведена среща с представители на УМБАЛ "Света Марина" и е уточнена необходимостта от въвеждане на временна организация за движение, така че ремонтът да не повлияе на работата на болничното заведение.

Тази седмица са приключени три големи рамонта на междублокови пространства във Варна. Става дума за карето между ул. "Тодор Влайков“, ул. "Христо Македонски“, ул. "Константин Доганов“ и ул. "Филип Тотю“. Вторият ремонт е между ул. "Хаджи Димитър“, ул. "Пирин“, бул. "Сливница“, ул. "Г. С. Раковски“ , а третият- между ул. "Патриарх Евтимий“, ул. "Дунавски лебед“, ул. "Български орел“ и бул. "Владислав Варненчик“. 

Продължава и работата по изграждането на зелената зона на Варна. Първите райни, които ще станат част ще са 17 м. р. в участъка "Ген Колев“, "Осми Приморски полк“, бул. "В. Левски“ и "ул. "Царевец“.