В социална мрежи гражданка изказа благодарност към пътен полицай от РУ-Тутракан, който и оказал помощ при затруднение на пътя. За броени часове публикацията набира голяма популярност. Това съобщават от ОДМВР-Силистра. 

Случката се разиграва в неделя, когато жената пътува с болната си майка от Русе за Силистра и малко преди Тутракан спуква гума.

"Бях страшно притеснена от ситуацията – пише тя, когато зад нас спря полицейска кола. Искам да изкажа огромната си благодарност на полицай Здравко Стоянов, който ни се притече веднага на помощ и се справи отлично с проблема. Още веднъж благодаря Ви много, полицай Стоянов! Дано има повече хора като Вас“, изрази признателността си жената към полицая. 

"Поздравления“, "Респект“, "Браво на човека, трябва да се учим от такива хора“ са една малка част от оценките на гражданите за постъпката на пътния полицай, която той определя като рутинна. 

От своя страна директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков също изказа задоволство за проявените от тутраканския полицай човещина и съпричастност. С негова заповед полицай Здравко Стоянов ще бъде награден с "Писмена похвала“ за постъпката си.