Промени в движението в Сливен се въвеждат  от днес до 22 януари заради ремонти на "Водоснабдяване и Канализация – Сливен“. Дружеството уведомява своите потребители, че в горепосочения период  заради изпълнението на строително-монтажните работи на обект: "Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“, е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и гостите на гр. Сливен с минимални затруднения.

В следните участъци и улици е създадена временна организация на движението и са възможни прекъсвания във водоподаването по ул. "Генерал Скобелев“, по ул. "Балатон“;  строителни дейности по възстановяване на пътните настилки по бул. "Стефан Стамболов“, ул. "Янко Забунов“, ул. "Нино Господинов – Брадата“.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.