През 2021г. чрез Кампания "Лист по лист“ бяха събрани и предадени за рециклиране 40659 килограма отпадъчна хартия. Това съобщиха от Обществения център за околна среда и устойчиво развитие – Варна . Те не бяха заровени в сметище или изгорени в инсинератор, те бяха върнати обратно в икономика.

От екологична гледна точка – това бяха 701 спасени от изсичане дървета или около чети декара гора. В социален план – сто и четиринадесет (114) офиси, компании, училища , детски гради и семейства бяха ангажирани с решаването на значим обществен проблем, какъвто е Замърсяването на планетата.

"Това беше още една крачка вече двадесет и една години. От началото си до сека кампания е събрала и предала за рециклиране общо 932796 кг. отпадъчна хартия и е спасила от изсичане 18794 дървета.

Благодарности към всички за положените усилия. За да бъдем още по успешни в усилията си за устойчиво бъдеще не забравяйте че трябва да осмислим преди всичко консуматарското си поведение. Там винаги има какво да се желае“, допълват от неправителствената организация.