"Бижутерът на звездите разгада тайната на монограма на Константин Велики“ е новина на началната страница на областния ежедневник "Борба" . Изкусен бижутер разгада тайната на монограма на Константин Велики. След 20-годишни упорите усилия изследвания духовни практики Константин Костов събра в книга ценно познание за човешкото тяло и енергерика. Книгата, която е джобен формат и служи като наръчник за еволюционното развитие, напоследък се превръща в хит … Повече за труда на Константин Костов и за самия него ще откриете във вестника.



"Митрополията плати за завършването на университетския храм "Св. Патриарх Евтимий“ е друго заглавие от първа страница. Пред завършване е фасадата на университетския храм "Св. Патриарх Евтимий“. Довършителните работи се извършват със средства, отпуснати от Митрополията, защото в дарителската сметка са останали много малко пари, научи "Борба“. Това обаче е само единият етап, тепърва отвътре предстои работа … Какво още трябва да се направи и колко ще струва? Отговорите потърсете в "Борба“.



Днешният брой ни представя и д-р Лора Петрова от Самоводене, която е новият Златен Хипократ на България.



"Стотици чакат над 10 години да облагородят около домовете им“ е водещото заглавие в другия местен вестник "Янтра ДНЕС". Стотици семейства чакат години наред от Община В. търново да облагородят района около домовете им. За проблема са подавани неведнъж сигнали до кметството от живеещите в блоковете на ул. "Оборище“ 12, ул. "Оборище“ 14 и ул. "Симеон Велики“ 9. Искане за благоустрояване на района е входирано в Общината още през 2011 г. за осигуряване на необходимите средства в инвестиционната програма, но досега проблемът продължава да е на дневен ред и живеещите в района продължават да нямат изградена трайна пътна настилка в междублоковото си пространство … Как отговаря местната администрация прочетете в ежедневника.



"В. Търнов почита Трифон Иванов с детски футболен турнир“ е друга новина от страниците днес. С детски футболен турнир във Велико Търново ще бъде почетена паметта на легендарния български футболист и почетен гражданин на Старата столица Трифон Иванов. На 13 февруари се навършват шест години от преждевременната кончина на "Железния защитник“. Възпоменателният турнир започва в 9:30 ч. тази неделя, а къде ще се проведе и какви други прояви в памет на Трифон Иванов са планирани вижте в "Янтра ДНЕС“.



Страница пета разказва как Професионалната гимназия "Цанко Церковски“в Павликени спечели конкурс на Фондация "Кроношпан“.