"Бивш кмет на Харманли става шеф на "ВиК Йовковци“ е новина на началната страница на областния ежедневник "Борба". Атанас Бързев Стоев е спечелил конкурса за управител на "ВиК Йовковци“, разбра в. "Борба“. Неговото име вече е известно на ВиК асоциацията във Велико Търново, а за резултатите от процедурата са уведомени и всички акционери.

"Стартира имунизацията срещу COVID-19 на деца от 5 до 11 години във Великотърновско“ е друго заглавие от първа страница. В понеделник в РЗИ в старата столица пристигна първата пратка с педиатрични ваксини срещу Covid-19. Част от нея ще бъде разпределена между съседни области, а останалата остава в региона.



Изданието разказва и за 10-годишния Константин Николов, който за трети път получава цигулка от фонда на Минчо Минчев.



"Община В. Търново е взела над 2 млн. лв. от продажби и наеми“ е водещото заглавие в другия местен вестник "Янтра ДНЕС". 2 038 000 лв. е размерът на приходите на Община В. Търново от управление и разпореждане с общинско имущество за 2021 г. Това стана ясно от информацията на местната администрация, която предстои да бъде гласувана на заседанието на Великотърновския общински съвет.



"Започна изкърпването на улиците след ВиК ремонтите“ пише още първа страница. Започна изкърпването на улиците, които са в най-лошо състояние вследствие на ремонтите на водопроводната мрежа. Вчера екипи на "Пътни строежи – В. Търново“ работиха на ул. "Мармарлийска“, където са планирани за закърпване около 500 кв. м. От Община В. Търново съобщиха, че всички дупки след ВиК ремонтите ще бъдат рехабилитирани.



Здравната хроника пише за разпространението на COVID-19 в региона.