"През март ще обсъждат бъдещето на пристанищата“, темата е водеща за днешното издание на вестник "Добруджанска трибуна“. Министърът на транспорта Николай Събев е заявил, че на този етап ще се пристъпи и към проектирането на мастер план на порта във Варна. "Дали ще участват пожарникари от Добричка област на протестния митинг в София - го решават сами“ - друга тема от първа страница на всекидневника.

Всеки служител на Дирекцията в добруджанския град решава самостоятелно и може в събота да участва в протеста на своите колеги в столицата. Това е заявил комисар Дарин Димитров, началник на Регионалната дирекция "ПБЗН“ в Добрич. "Първи сключен договор за 2022 г. от МИРГ "Шабла - Каварна - Балчик“, съобщава изданието. Новоизградено аквакултурно стопанство в град Каварна с европейски средства закупува специализирана техника за обработка на миди.

"Инициатива "Купи мартеница, дари надежда!“ в Каварна помага на дете“, съобщава вестникът. Набират се средства за лечение на 9-годишно дете, което е с церебрална парализа.