"ТЕЦ-ът на Ахмед Доган спечелил милиони за дни“, съобщава на първа страница вестник "Добруджанска трибуна“. Сделките на централата във Варна са факт седмица след като газът ѝ беше спрян от Булгаргаз, сметките й бяха запорирани.

За 3 пункта в Добричка област за имунизация на деца на възраст 5-11 години съобщава изданието. Временните имунизационни пунктове са обявени от РЗИ-Добрич. Два са в Добрич - в МБАЛ и ДКЦ-1 и в Медицински център - 1 в Балчик. Приложението на ваксината е както при възрастните - две дози, мускулно, с интервал от две седмици.

"Добрич вече има нова транспортна схема“, съобщава всекидневникът. Според председателя на сдружението, разработило схемата, всички притеснения на общински съветници са безпочвени.

"Община Тервел подготвя четири нови проекта, с които ще кандидатства през месец януари на новата година пред различни донори“, съобщава изданието. Първият проект за ново оборудване и обзавеждане на домашния социален патронаж в Тервел. В това звено всеки ден се приготвят около 200 порции храна. В случаите, когато се осъществява социално подпомагане от типа "Топъл обяд“ чрез социална трапезария, тази бройка нараства на 300.