"КПКОНПИ погна кмета на Каварна Елена Балтаджиева“, съобщава на първа страница вестник "Добруджанска трибуна“. Заради смяната на фирмата за сметопочистване в общината е образувана проверка за конфликт на интереси. Комисията е сезирина преди дни. Оказва се, управителят на общинско дружество "Чиракман“ е съпруг на първа братовчедка на Балтаджиева.

"Актуализират и програмата за капиталови разходи на Община Добрич“, съобщава изданието. В раздел "Собствени бюджетни средства се извършват частични промени и преразпределение на годишните задачи по определени обекти.

"Дени и Марти - българските представители на "Детска Евровизия“ 2021 с първа репетиция в Париж“, съобщава изданието. Големият финал ще се проведе на 19 декември. Конкурсът ще бъде излъчен на живо по БНТ 1 от 17,00 ч.

"Конференция насърчава включването на младите хора в изграждане бъдещето на трансграничния регион България - Румъния“, съобщава всекидневникът. Форумът ще се проведе на 21 декември и е в рамките на проекта "RoBulUs“. Събитието започва в 10,00 ч. и ще бъде както присъствено, така и онлайн.