"Ремонтът на пътя до ГКПП-Кардам ще приключи през май догодина“, съобщава на първа страница вестник "Добруджанска трибуна“. Според управителя на Областно пътно управление - Добрич инж. Георги Стратиев това е срокът за изпълнение на ремонтните дейности на тази пътна отсечка.

"Към 30 ноември 14-дневната заболяемост в областта е 382,86% 000“, съобщава изданието позовавайки се на информация от Регионална здравна инспекция - Добрич. За изминалата седмица поставените дози ваксини срещу COVID-19 в областта са 2612.

"Милостиво сърце“ - с грижа за бездомни или самотни хора“, пише изданието. Фондацията в Добрич от години се грижи за хора без подслон. Разполага с малка къщичка, осигурена от общината, както и със земеделска земя от около три декара и половина. Оказва се помощ на хора, които отговарят на няколко условия - да са мъже, да нямат проблем с алкохола и самите те да желаят да получат помощ.

"Започна изплащане на възнагражденията на членовете на СИК“, съобщава всекидневникът. Община Генерал Тошево съобщава, че в периода до 7 декември ще се осъществява плащането за участвалите в съставите на СИК в последните избори на 14 ноември.